Povestea Puori

Povestea Puori

Julius & Oliver

Puori a fost creat în 2009 de către cei doi  fondatori, Oliver Amdrup-Chamby  și Julius Heslet, din dorința de a creea suplimente alimentare potrivite cu  stilul lor de viață activ dar fără compromisuri. Au început cu dezvoltarea unui ulei de pește omega-3 de înaltă calitate – un produs care desi era prezent pe piață la momentul respectiv nu era la cel mai inalt standard de calitate.

Misiunea Puori a fost clara de la bun început: pentru a fi cel mai bun in aceasta gama de produse va trebui ca oferta noastră de produse sa fie pure, curate si superioare din punct de vedere calitativ, astfel încât sa putem face o diferență in ceea ce privește calitatea vieții si sănătatea  oamenilor. De la acest produs au dezvoltat un portofoliu intreg, dar care are același numitor comun: dezvoltate pentru a suplini principalele deficiențe nutriționale în  modul cel mai curat, natural si fără compromisuri.

Pure  Origin  =  Puori

Motivele succesului Puori  (o aventură extraordinara în care ambițiile si ideile a doi tineri au creat o companie globală cu mulți angajați dedicați, parteneri și clienți fideli) au fost ancorate în transparența totala asupra ingredientelor folosite in procesul de fabricatie si prin testele independente de calitate efectuate de companii mari specializate. Inițial, Puori a folosit testarea IFOS a suplimentului lor de ulei de  pește, care ulterior s-a extins în testarea transparenta si completa a întregului portofoliu de produse .

De  la început, creșterea inițială a brandului Puori a fost determinata si de asocierea cu CrossFit®, si succesul de care s-au bucurat cu aceasta noua  metodologie de antrenament/exercițiu care sa răspândit pe tot parcursul anilor 2000 si de atunci a evoluat într-un sport competitiv la nivel mondial. CrossFit® joacă încă un rol important in dezvoltarea brandului Puori si de aceea ne bucuram sa avem drept ambasadori fosti campioni mondiali precum Lauren Fisher.

Lauren Fisher

Noi credem că sănătatea este o călătorie în continuă evoluție, centrată pe luarea deciziilor de calitate în cele patru directii ale unei vieți cat mai bune: o dietă sănătoasă, activitate fizică regulata, recuperare dupa efort si echilibru. Noi nu vindem remedii rapide, noi ajutăm oamenii să înțeleagă mai bine originea produselor si să le arătăm cum să-si atingă potențialul maxim in mod natural. Credem într-un stil de viață preventiv si o abordare holistică a sănătății. În cazul în care dieta moderna nu ne poate oferi toti nutrientii de care avem nevoie,  noi venim cu cele mai pure suplimente naturale pentru noi însine si pentru un viitor mai sănătos .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *